Hoe en wat

  Lid worden


 1. Om lid te worden van De Kampse Wandelaars betaal je € 15,00 per persoon voor 2024. Dit kan je cash betalen aan een van de bestuursleden of via rekening (IBAN: BE16 8538 8337 3574, BIC: SPAABE22) op naam van WSV De Kampse Wandelaars, 3970 Leopoldsburg.
  Zodra we jouw gegevens en het lidgeld hebben ontvangen, registreren we je bij de federatie en ontvang je jouw lidnummer.


 2. Je gegevens kan je ons bezorgen via een bestuurslid of via het invulformulier op onze website (opgelet: behalve telefoonnummer en opmerkingen, dienen alle velden te worden ingevuld). 

 3. Laat misschien ook even weten of je zin hebt om medewerker te worden.

 4. Als lid ben je tijdens een wandeling verzekerd tegen burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke kwetsuren.

 5. Je krijgt tevens een tweemaandelijks clubblad, met de laatste nieuwtjes en allerlei wandelinfo.

 6. Je wordt automatisch lid van de Wandelsport Vlaanderen vzw, waardoor je een aantal bijkomende voordelen ontvangt. Meer info vind je op betreffende website.

 7. De inschrijving op een wandeltocht gebeurt via scanning van de lidkaart (jouw lidnummer). 

 8. Je kan gebruik maken van de via het clubblad verspreide WZB-bons (wandelen zonder betalen), die je inruilt tegen een startkaart en een drankbon (of wat op onze WZB-bon staat vermeld) op een wandeling door de club geselecteerd.
  Op deze bons gebruik kan je je naamklever gebruiken. Geen klevers meer? Geef ons even een seintje.

 9. We organiseren tweemaal per maand een clubwandeling; meer hierover onder de rubriek Clubinfo.

 10. Je bent uiteraard zeer welkom op onze nieuwjaarsreceptie en het ledenfeest.

 11. Wil je nog meer inlichtingen, aarzel dan zeker niet om je vragen te stellen aan een van onze bestuursleden, of stuur ons een mailtje of WhatsApp.